DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Her går vi igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering deres, hva dere ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til hennes spesielle dag! (sminkingen og stylingen er alltid alderstilpasset). Jeg anbefaler alltid å ha flere antrekk i tillegg til bunad/penkjole, slik at vi får frem henne som ungdom i tillegg til konfirmant. Interesserelaterte "tema" er også stas for ungdommen å ha med, slik som dans/idrett/annet.

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Her kan hun prøve så mange kjoler hun ønsker, og finne noe som er helt hennes stil! Dette er ikke en vanlig fotografering - så hvorfor ikke gjøre noe uvanlig i klesveien? Under fotograferingen har vi forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen antrekkene med litt fra studioet og litt av klær hun har selv (for eksempel bunad/penkjole/casual/
interesserelatert etc).

~ STYLING ~
Uansett hvordan hun ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye hun ønsker av sminke så blir denne lagt av vår profesjonelle og meget dyktige hår- og sminke stylist. Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre - og å få henne til å føle seg fantastisk!

~ FOTOGRAFERING ~
hun trenger ikke å vite hvordan man poserer. Vi veileder henne og dere trenger ikke å bekymre dere for noen ting i forbindelse med dette. Vår oppgave er å få henne til å føle seg fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at hun bare kan glede seg over opplevelsen! 

~ VISNINGSTIME  ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer dere  tilbake i studio på visningstime
og dere får se de flotte bildene vi tok. Så det er bare å glede seg! Jeg ønsker at dere skal falle hodestups forelsket i bildene, så hva dere kjøper av bilder er helt opp til dere! Mange velger å gi bilder som en del av konfirmantgaven.

En konfirmantfotografering her hos oss gir dere bilder som både foreldre og ungdommen er fornøyd med!

Dette gjør vi sammen!

Ungdommen er herved innvitert til en portrettfotografering med fokus på henne som person - ikke bare som konfirmant.

Dette er en fotografering som er spesialdesignet etter deres ønsker. Vi skal få frem den flotte ungdommen dere har!

Hva er inkludert i tilbudet

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL EN GARDEROBE MED FLOTTE KJOLER OG ANTREKK | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME | NYTT SYN PÅ SEG SELV

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?

DET OVERNEVNTE KOSTER
KUN KR. 4500,-Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 16, og to jenter på henholdsvis 14 og 12. 

Fotografering av jenter i denne alderen kan være en meget stor selvtillitsboost for dem. Dette er en dag hvor de har vårt fulle fokus, og vi gjør alt vi kan for at de skal kose seg maks! Man kan kalle det "modell for en dag", men vi ønsker at det skal være så mye mer enn det. Mange går igjennom en tid med store endringer i denne alderen, og utseende spiller som regel en veldig stor rolle. Vi ønsker at alle skal kjenne på følelsen av å se og føle seg flotte, for vi mener dette gjør noe med selvtilliten og selvfølelsen. Og når man ser på bildene så er det ikke sminken som har gjort de flotte - det er glimtet i øyet de har fordi de føler seg flotte. Og det er noe vi vil at de skal ta med seg videre i livet. 
Jeg gleder meg til å ta disse bildene for henne - og deg!


om fotografen:
 

Ønsker dere at noen flere blir med på fotograferingen? (familie/søsken/andre)
bildene dere ønsker kommer i tillegg til prisen nevnt over. forstørrelser BEGYNNER PÅ KR. 6000,- og går opp avhengig av størrelse.
Pakkene begynner på kr. 16000,- og går opp avhengig av antall bilder. det er 20 takkekort inkludert i prisen.
fortell litt om hva dere ønsker:
Fornavn
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under
Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva dere ønsker !


dette er bilder som bare øker i verdi etter som årene går.

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!