HERE'S TO THE GOOD THAT FOUND
YOU AND THE GREAT THAT AWAITS.

JEG LETER ETTER KVINNER SOM ØNSKER Å FEIRE GRAVIDITETEN! 


JEG HÅPER DU ER EN AV DEM!

NYFØDT

galleri


JEG ER MED!

DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Vi går igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering din, hva du ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan du forbereder deg og alt annet du trenger å vite til din spesielle dag!

~ TILGANG TIL VÅR OMFATTENDE KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Her kan du prøve så mange kjoler og antrekk du ønsker, og finne noe som er helt din stil - eller noe som får deg litt ut av komfort sonen! Dette er ikke en vanlig fotografering - så hvorfor ikke gjøre noe uvanlig i klesveien? Under fotograferingen har vi tre forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen antrekkene med litt fra studioet og litt av klær du har selv. (Vi har kjoler i mange forskjellige størrelser - anta at vi ha noe som passer deg!)

~ STYLING ~
Uansett hvordan du ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye du ønsker av sminke så blir denne lagt av vår profesjonelle og meget dyktige hår- og sminke stylist. Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre
- og å få deg til å føle deg fantastisk!

~ PORTRETTFOTOGRAFERING ~
Her er du i gode hender! Vi veileder deg og du trenger ikke å bekymre deg for noen ting I forbindelse med dette.
Vår oppgave er å få deg til å føle deg fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at du bare kan nyte opplevelsen! Så du kan bare senke skuldrene slik at latteren, glimtet i øyet, din personlighet og magen kommer riktig frem! Fotograferingen vil finne sted etter uke 30 i svangerskapet slik at du har en fin og definert mage.

~ VISNINGSTIME  ~
7-10 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime!
Da ser vi en video fra dagen din og de beste av de beste bildene vi tok.
Inkludert i prisen er ett gavekort med verdi kr. 2000,- som kan brukes mot en av våre flotte minnebokser eller album. Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i deg selv og bildene dine!

~ UTSTILLING ~
Når alle deltakerne er fotografert blir det utstilling! Invitér familie og venner til en familievennlig utstilling hvor vi feirer alle de flotte damene og magene!

JEG LETER ETTER gravide KVINNER SOM ØNSKER Å feire seg selv og den unike og sjeldne tiden de er i ved Å BLI STYLET OG FOTOGRAFERT SOM DEN FLOTTE ROLLEMODELLEN DE ER - OG VISE AT MAN HAR ALL GRUNN TIL Å VÆRE STOLT AV SEG SELV OG DEN VOKSENDE MAGEN!

la oss vise deg din glød, og bilder som du kommer til å elske for alltid! 

DU ER HERVED INVITERT TIL EN HELT UNIK gravidFOTOGRAFERING - MED STYLING OG FORSKJELLIGE ANTREKK OG STILER - som toppes med en UTSTILLING til slutt!

HVA ER INKLUDERT?

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL FLOTTE ANTREKK | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME | Gavekort verdi kr. 2000,- til bruk mot en av kolleksjonene | UTSTILLING | NYTT SYN PÅ DEG SELV

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?
DET OVENNEVNTE KOSTER KUN
KR. 4000,- (VERDI KR. 6500,-)!Inkludert partner
+ kr. 500,-

Inkludert Nyfødtfotografering
+ kr. 2800,-
se detaLjer her

Inkludert partner
og barn + kr. 1000,-

Din utvalgte blir med
på slutten av fotograferingen 

Din utvalgte OG
kommende storesøsken blir med på slutten av fotograferingen 

Fotografering av søsken,
foreldre+nyfødt,
Alle sammen
og nyfødt alene 

2

1

3

ønsker du mer?
Ønsker Du å dele opplevelsen med partner og/eller kommende søsken?
Legg til dine ønsker under:Send

fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette for deg selv:

Termin

mobilnummer

e-mail

For- og etternavn

Fyll inn skjemaet under

Meld inn din interesse så vil du bli kontaktet slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva du ønsker.
Innsending av skjema er helt uforpliktende.
om fotografen:
 

Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 13 og 10. 

En graviditet kan by på så mangt, og kroppen går igjennom store endringer. Det kan virke overfladisk, men jeg mener bestemt at dersom man trives med seg selv, liker det man ser i speilet og føler seg bra, så kan man klare alt man bestemmer seg for! Man er litt rettere i ryggen og ser på utfordringene som kommer sin vei på en helt annen måte dersom man har litt mer selvtillit. I tillegg vil det som følger gi deg et helt nytt liv - så er det all grunn til å feire denne tiden! Det er bare et fåtall ganger i livet man er i denne "tilstanden" og dessverre så glemmer man alt for fort. Bilder vil gi minnene en lengre levetid - og den lille du venter får et synlig bevis på at du gledet deg stort til dagen da dere møtes for første gang!
La bilder fortelle historien deres.

Bilder er en returbillett til et minne som ellers kunne blitt borte. La oss sørge for at vi har de billettene!

Å SOM JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG!

TilleggsvaLG

BILDENE DU ØNSKER KOMMER I TILLEGG TIL OVERNEVNT PRIS. FORSTØRRELSER BEGYNNER PÅ KR. 6000,- OG GÅR OPP AVHENGIG AV STØRRELSE.  KOLLEKSJONENE HVOR GAVEKORTET KAN BENYTTES BEGYNNER PÅ KR. 16000,- OG GÅR OPP AVHENGIG AV ANTALL BILDER. I TILLEGG KAN BONUSER OPPNÅS. ER DU KLAR FOR Å INVESTERE I DEG SELV OG BARNET DU VENTER?

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Gleder meg til å snakke med deg!

MELD DEG PÅ NÅ!