DE VAKRESTE
ØYEBLIKKENE
I DITT LIV!

BONUS!

~ NYFØDTFOTOGRAFERING ~
når babyen har meldt sin ankomst kommer dere tilbake i studio i løpet av de 12 første dagene etter fødselen (så lenge dere begge har det bra og babyen spiser og sover).
Les mer om nyfødtfotografering her: resvikfoto.no/ny
(Verdi kr. 3400,-)


"Fra Gudinne med Mage til Supermom med Baby".

En kampanje som inkluderer både gravid - og nyfødtfotografering.

Kjære kommende mamma - gratulerer med baby i magen!

Å være gravid er en magisk tid i en kvinnes liv. En tid fylt med forventning, spenning og glede, og det er en av de vakreste og unike opplevelsene man kan gå igjennom. Å ha flotte bilder fra denne spesielle tiden er noe man vil sette pris på resten av livet. Alle gravide kvinner fortjener å ha fantastiske flotte bilder av seg selv og magen - og at du bli fotografert som den nydelige kommende mammaen du er!
Så derfor tilbyr jeg deg en helt spesiell gravidfotografering!

"En gravidfotografering er ikke bare er en verdifull måte å dokumentere reisen din på, men også en måte å feire og omfavne det magiske som skjer i denne tiden. Denne kampanjen er er helt unik siden vi tilbyr en eksklusiv, glamorøs og luksuriøs tilnærming til din fotografering!"

Før fotograferingen vil vi ha en planleggingssamtale der vi går gjennom det hele. Hva du ser for deg og drømmer om, vi ser på hva du ønsker å ha på deg, og vi går igjennom studioet omfattende garderobe av kjoler og antrekk for å finne det som passer akkurat deg! Vi snakker også om hvordan du vil bli sminket og stelt på håret på selve fotograferingsdagen, slik at du føler deg flott og fresh til bildene! På fotograferingsdagen kommer du hit for å slappe av, kose deg, og var modell for en dag! Dersom du vil ha med deg partneren din og eventuelle kommende storesøsken så er de hjertelig velkomne!

Under fotograferingen får du full veiledning og vi får fram Gudinnen i deg!

Kort tid etter fotograferingen har vi en visnings- og bestillingtime hvor du ser dine fantastiske flotte bilder og velger hvilke du ikke kan være foruten!
Her får du beviset på hvor fantastisk flott du er!

Og jeg vil hjelpe og veilede deg hele veien, og sikre at du får en opplevelse som er helt uforglemmelig!

"En gravidfotografering er en investering i deg selv, din familie og din fremtid. Det er en opplevelse du vil sette pris på hele livet! Dette dokumenterer reisen din inn i morsrollen på en helt unik og minnerik måte."

Velkommen hit for en glamorøs og unik opplevelse!!


HVA ER INKLUDERT I KAMPANJEN?

PLANLEGGINGSSAMTALE
STYLING OG SMINKING
TILGANG TIL UNIKE ANTREKK
FOTOGRAFERING MED VEILEDNING
VISNINGSTIME
NYTT SYN PÅ DEG SELV
BONUS:
NYFØDTFOTOGRAFERING


HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?
DET OVENNEVNTE KOSTER KUN
KR. 4000,- (VERDI KR. 7900,-)!

(Det er ingen bilder/produkter inkludert i kampanjen, disse kommer i tillegg til prisen nevnt over)

fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette for deg selv:
TilleggsvaLG
Termin
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under
Send inn skjemaet så ringer jeg deg!
Innsending av skjema er helt uforpliktende.
om fotografen:
 

Jeg heter Siw Resvik, er 44 år, gift og mamma til en gutt på 16, og to jenter på henholdsvis 14 og 11. 

En graviditet kan by på så mangt, og kroppen går igjennom store endringer. Det kan virke overfladisk, men jeg mener bestemt at dersom man trives med seg selv, liker det man ser i speilet og føler seg bra, så kan man klare alt man bestemmer seg for! Man er litt rettere i ryggen og ser på utfordringene som kommer sin vei på en helt annen måte dersom man har litt mer selvtillit. I tillegg vil det som følger gi deg et helt nytt liv - så er det all grunn til å feire denne tiden! Det er bare et fåtall ganger i livet man er i denne "tilstanden" og dessverre så glemmer man alt for fort. Bilder vil gi minnene en lengre levetid - og den lille du venter får et synlig bevis på at du gledet deg stort til dagen da dere møtes for første gang!
La bilder fortelle historien deres.

Bilder er en returbillett til et minne som ellers kunne blitt borte. La oss sørge for at vi har de billettene!

JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG!

BILDENE DU ØNSKER KOMMER I TILLEGG TIL OVERNEVNT PRIS.  Enkeltbilder begynner på kr. 2500,- pr.stk, men jo flere du kjøper jo lavere blir stk. prisen. i tillegg kan BONUSER OPPNÅS. ER DU KLAR FOR Å INVESTERE I DEG SELV OG BARNET DU VENTER?
MELD DEG på her

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Gleder meg til å snakke med deg!