mobil 48 12 10 74

fortell gjerne litt om dere selv:
alder
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Når dere sender inn skjema tar jeg kontakt med dere og hører hva dere ser for dere og ønsker, og jeg forteller mer om hva vi tilbyr.  Vi er over gjennomsnittet oppstatt av kvalitet og service - og gjør absolutt alt vi kan for at dette skal overstige deres forventninger! Prisliste over bilder blir også sendt i forkant av bookingen - for dere kommer garantert til å elske mange av bildene! Det er helt uforpliktende å ta kontakt, men dere kommer ikke til å angre på at dere gjorde det!
ER dere klare??? JA???
Fyll inn skjemaet under!

PRISEN FOR DENNE PARFOTOGRAFERINGEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Vi diskuterer alle detaljene som er involvert i fotografering deres, hva dere ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva dere skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til deres spesielle dag!

Har du lyst til å se ut som en Hollywood stjerne og få bilder av deg selv og sammen med din kjære som ser ut som de kunne vært publisert i Vanity Fair? Da er dette noe for dere! Dette er en luksusopplevelse for en dag - som blir til minner for livet!
Mobilbilder er helt topp når det gjelder hverdagsbilder i ulike situasjoner, men for dere som vil oppleve noe utenom det vanlige, og søker kvalitet så er dette deres nye eventyr!  En parfotografering her i studio er en fotografering som designes og styles etter deres ønsker og stil, og det blir utrolig stilige bilder!

Har du lyst på helt råe bilder av deg og din kjære?
Da er du på rett sted!

Grimstad

SÅ HVOR MYE KOSTER DETTE?
Denne opplevelsen tilbys til kun kr. 4000,-
for to personer.
Med to personer menes to menn, to kvinner, eller en mann og en kvinne. Alle (og alle aldre) er selvsagt hjertelig velkommen!~ TILGANG TIL VÅR OMFATTENDE GARDEROBE MED FLOTTE KJOLER ~
Her kan du prøve så mange kjoler du ønsker, og finne noe som er helt din stil. Under fotograferingen har vi tre forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen antrekkene med litt fra studioet og litt av klær du har selv. (Vi har kjoler i mange forskjellige størrelser - anta at vi ha noe som passer deg!) . Vil dere ha yogapants eller liknende så får vi det til å se smashing ut det også!

~ STYLING ~
Uansett hvordan du ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye du ønsker av sminke så blir denne lagt av vår profesjonelle og meget dyktige hår- og sminke stylist. Alle superstjerner har jo egen stylist, og vi leker jo ikke!

~ PORTRETTFOTOGRAFERING ~
Her er dere i gode hender! Jeg veileder dere og dere trenger ikke å bekymre dere for noen ting.
Det er fult fokus på dere og deres forhold. Vår oppgave er å få dere til å føle dere fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at dere bare kan nyte opplevelsen - og se fantastiske ut! Så dere kan bare senke skuldrene slik at latteren, glimtet i øyet og deres personlighet kommer riktig frem! Vi tar bilder av dere sammen, og hver for dere. Vi kaster ikke bort muligheten til å være supermodell for en dag så bare bli vant til å være midtpunktet!

~ VISNINGSTIME ~
7-10 dager etter fotograferingen kommer dere tilbake i studio på visningstime! (Dersom dere bor langt borte så kan vi også ta dette på zoom).
Da ser vi en video fra dagen deres og de beste av de beste bildene vi tok av dere!

~ VISNINGSTIME ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime
og du får se de flotte bildene vi tok av deg. Så det er bare å glede seg! Inkludert i prisen er ett gavekort med verdi kr. 2000,- som kan brukes ved kjøp av en av våre flotte kolleksjoner. Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i deg selv og bildene dine!

BILDENE Dere KJØPER KOMMER I TILLEGG TIL OVERNEVNT PRIS.

FORSTØRRELSER BEGYNNER PÅ KR. 6000,- OG GÅR OPP AVHENGIG AV STØRRELSE.
KOLLEKSJONENE BEGYNNER PÅ KR. 16000,- OG GÅR OPP AVHENGIG AV ANTALL BILDER.

DERSOM dere ØNSKER Å DELE OPP KJØPET DITT OVER FLERE MÅNEDER KAN Dere SE MULIGHETEN TIL DET HER: SVEA BANK. LEGG INN TENKT BELØP (F.EKS 30.000) OG TRYKK PÅ "VIS TILGJENGELIGE KAMPANJER" (TRENGER IKKE Å LEGGE INN MOBILNUMMER). SELVE SØKNADEN SENDES IKKE INN FØR dere HAR SETT BILDENE deres OG BESTEMT dere FOR HVA dere VIL HA.

DELTAKERbeløpet PÅ KR. 4000,- BETALES VIA VIPPS SAMME DAG SOM VI FINNER DATOENE deres.

TAKK for at dere tok kontakt!
Jeg gleder meg til å snakke med dere, og ringer så snart som mulig!