PÅ DETALJNIVÅ:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

For å tilrettelegge så mye som mulig etter deres ønsker er det hele lagt opp som følger:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
Online eller fysisk her i studio. Her går vi igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering, hva dere ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til den  helt spesielle dagen: FOTOGRAFERINGSDAGEN!

~ TILGANG TIL STUDIOETS OMFATTENDE KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Det er masse gøy vi kan bruke til bildene! Under fotograferingen har vi forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen stilene med litt fra studioet og litt fra dere.

~ STYLING ~
Sminkingen, (inkl. hår) og stylingen vil bli gjort i samarbeid med dere og blir lagt av dyktige hender!

~ FOTOGRAFERING ~
Nå alle antrekkene og kostymene er satt sammen lager vi de bildene vi har sett for oss! Vi har fokus på riktige bevegelser og stiling, og gir oss ikke før vi er fornøyd! Dette er bilder som kan brukes både til veggen - og portefolien!

~ VISNINGSTIME  ~
7 - 10 dager etter fotograferingen kommer dere tilbake i studio på visningstime og dere får se de flotte bildene vi tok. Så det er bare å glede seg - og begynne å se for dere hvordan dere glede dere over bildene i årene fremover! 

~ UTSTILLING ~
Når alle danserene er fotografert holder vi utstilling! Inviter familie og venner og alle kjente! Dette er også virkelig en boost for selvtilliten til de som er med - og det er skikkelig stas å se stort bilde av seg selv på veggen!EN OPPSUMMERING AV TILBUDET:
Prisen er kun kr. 4500,- og inkluderer en planleggingssamtale, sminking og styling, fotografering, og visninsgtime i etterkant.
Bildene dere ønsker kommer i tillegg.

BONUS:
De tilhørende web-filene til alle bildene du kjøper! (Verdi kr. 7000,-)

UTSTILLING!
Når alle danserne er fotografert blir det utstilling! Samle sammen familie og venner og feire danseren deres!

Total verdi er over 11.500,- kroner!


KAMPANJEN "DANS" er for dansere i alle aldre, sjangre og nivå.

Dette er en fotografering som er spesialdesignet etter deres ønsker. Når drømmer møter kreativitet blir resultatet magisk!

Dans er så vakkert.

De elegante bevegelsene som fører danseren svevende over gulvet. Den totale hengivenheten til bevegelsen, følelsen og rytmen.
De får det til å se så uanstrengt og enkelt ut.

Men dét vet vi jo at dét er det ikke!

Disse flotte jentene og guttene har møtt opp, prioritert, tatt ansvar, trent, repetert, svettet, grått, og blødd for sin store lidenskap.

De har gitt sitt alt, og reiser seg igjen og igjen når bevegelsen ikke ble helt som de først hadde tenkt. De har stått på og ikke gitt seg! Og vi foreldre har vært deres store heialedere og støttespillere.

Og nå har vi som foreldre en unik mulighet til å vise hvor STOLTE vi er av dem:

En fotografering som gir danseren en helt unik opplevelse med fokus på bare DEM og hva de har oppnådd!

Denne dagen er de hovedpersonen og hovedrollen spilles slik de ønsker det!

Dersom du vil være med på å øke selvtilliten deres mens de gjør noe de elsker så har du virkelig komme til riktig sted!

Dere er herved invitert til en kreativ fotografering med fokus på danserens personlighet, bevegelse, uttrykk og stil.

Og danseren din vil sitte igjen med en følelse av stolthet over sitt harde arbeid, sin prestasjon og fremgang. Dette er en måte for oss foreldre å vise hvor mye vi støtter og tror på talentet, lidenskapen, og drømmene deres!BOOK PLASS!

Jeg heter Siw Resvik, er 45 år, gift og mamma til en gutt på 17, og to jenter på henholdsvis 15 og 12. 

Jeg ELSKER dans, og alle barna mine har på et tidspunkt i livet sitt gått på danseskole. Jeg vet hvor mye tid og arbeid de legger i dette - og hvor viktig det er for de at det blir riktig. Alt dette tar jeg med meg inn i fotograferingen vår når dere kommer hit! Disse bildene er av en slik kvalitet at de kan henge STORT på veggen, og vises til dommere via en portefolio. 
VELKOMMEN HIT - JEG GLEDER MEG ALLEREDE!
om fotografen:
 


Send
bildene dere ønsker kommer i tillegg til prisen nevnt over. enkeltbilder begynner på kr. 2500,- men jo mer dere kjøper jo mer sparer dere (PAKKETILBUD)!
fortell litt om hva du/dere ønsker:
navn + alder på danser
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under:

Det er kun 20 plasser og det er "first come first served".
Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva dere ønsker!Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!