NYFØDT

galleri

DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
Her prater vi om hva dere ønsker og drømmer om angående bildene, hvilke farger dere ønsker å bruke og hvilken stil det skal gå i. Vi går igjennom hva dere må tenke på angående antrekk, hva dere skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til deres spesielle dag!

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Vi har mange nydelige kjoler og antrekk som passer både jenter og gutter!  Vi går sammen igjennom disse og finner hva som passer deres stil! 

~ STYLING ~
Vi har mange flotte antrekk og rekvisita som vi bruker ved babyfotografering. Og uansett hvor mye eller lite vi bruker så vil det alltid være barnet som er i fokus.

~ FOTOGRAFERING ~
Her bruker vi den tiden som barnet deres trenger. Noen må varmes opp litt når de kommer til nye steder - og andre er klare som egg! Uansett så tar vi det i barnets tempo og haster ikke! Vi tar alltid høyde for hva ditt barn kan - alle er forskjellige!

~ VISNINGSTIME  ~
7 - 10 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime og du får se de flotte bildene vi tok av barnet ditt. Så det er bare å glede seg! Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i bildene, så her er det mange nydelige bilder å velge mellom! Mest sannsynlig så vil du beholde alle!
Når babyen er 6 mnd er de sterke nok til å ligge på magen litt lengre. I tillegg får vi mange nydelige uttrykk når de ligger på ryggen, og da kan de ofte ta tak i tåsene sine også. Det er supernydellige bilder! De kan også sitte med støtte i en kasse eller annen rekvisita.


Når babyen er 9 mnd sitter de stødig og vi får bare de nydeligste av alle bilder! De er så fornøyde, og de tannløse smilene deres, og valkene på lårene er bare til å dåne av! De er også sterke nok til å ligge på magen lengre, de ligger på ryggen og tar tak i tåsene, og de kan sitte i kurver og kasser, og vi kan style de som dere ønsker. Vi får utrolig mange skjønne bilder i denne alderen! 

12 mnd - allerede 1 år! Da er det bare å holde følge! Enten så krabber de som et olja lyn - eller så løper de! Dette er en "trim for FOReldre" - fotografering! Men det er så absolutt verdt det! Vi får noen helt nydelige bilder som viser akkurat hvordan de er som 1 åringer! Mange nydelige uttrykk å velge mellom! I tillegg tar vi bilder av hele familien! Foreldre og søsken er hjertelig velkomne til å være med på bilder som kommer til å bli mer og mer verdifulle etter som årene går!

Book din tid i en stund før barnet ditt er 3 mnd. Da har vi god tid til å finne en dato som passer. Selve tidspunktet kommer vi frem til når det nærmer seg - siden sovetider gjerne endrer seg mye i denne alderen.  Og ikke vær redd - jeg passer på at vi finner en tid som passer når milepæl - alderne nærmer seg!

Hva er inkludert
(pr. Fotografering):

PLANLEGGINGSSAMTALE | TILGANG TIL EN GARDEROBE MED FLOTTE KJOLER OG ANTREKK TIL BÅDE GUTTER OG JENTER | FOTOGRAFERING | VISNINGSTIME |
BILDER DERE (og barna) VIL ELSKE FOR RESTEN AV LIVET

HVOR MYE KOSTER DETTE?

DET KOSTER vanligvis KR. 12400,- til sammen for disse fire fotograferingene.
KAMPANJEPRIS til de 10 første som bestiller: 50% avslag!
Så nå kr. 6200,-!

Bildene du ønsker kommer i tillegg til overnevnt pris.


I tillegg tar vi "Mor & Barn" - bilder! Før fotograferingen blir mor sminket og ordnet på håret slik at hun føler seg fresh og flott! Det er viktig med litt egentid i en travel hverdag som småbarnsmor! Antrekk kan lånes fra studioets omfattende garderobe av flotte kjoler og andre antrekk!


Alle aldre har sin sjarm, og med tanke på fotografering så er det enkelte aldre som er et must:
3 mnd, 6 mnd, 9 mnd og 12 mnd.

Når babyen er 3 mnd er de sterke nok til å ligge litt på magen og kikke. I tillegg får vi mange nydelige uttrykk når de ligger på ryggen eller sitter med støtte i en kasse eller annen rekvisita.

Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift, og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 12 og 10. 

Jeg snakker av erfaring når jeg sier at man kan virkelig ikke få for mange bilder! De vokser så vanvittig fort! Derfor er det viktig å få fanget de små detaljene deres før det er for sent! Og ikke tenk at "jeg har mange bilder på mobilen". De er virkelig ikke gode nok. Du ønsker bilder som er pent belyst slik at barnet kommer frem med all sin sjarm, og med en kvalitet som kan forstørres stort på veggen! Det kan jeg love deg at du vil, og jeg kan også love deg at du kommer til å bli strålende fornøyd med bildene vi tar av din lille skatt. Det er en investering i bilder som bare kommer til å øke i verdi etter som årene går. Det er en investering i barnet ditt som h*n kommer til å takke deg for når h*n blir eldre. 

Jeg gleder meg til å møte dere!
om fotografen:
 


JA! Send skjemaet!
ENKELTBILDER begynner på kr. 2500,- pr.stk men jo flere du kjøper jo mer sparer du! Jeg har nydelige produktpakker slik at dere kan glede dere over bildene på mange måter!
ER DU KLAR FOR Å INVESTERE i bilder som kommer til å glede deg og barna for resten av livet?
Hvem skal fotograferes og hva ønsker du?
Fødselsdato til barnet
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn (foreldre)
Fyll inn skjemaet under
Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva du ønsker !


GJØR DETTE FOR barna dine - og deg!

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!