Nyfødtfotografering.
de første viktige bildene av din perfekte lille skatt!NYFØDT

galleri

En fotografering hos Resvik Foto er for dere som er opptatt av kvalitet og service - og som ønsker så mye som mulig tilrettelagt i forkant, under og etter fotograferingen, slik at hele opplevelsen blir så god som overhode mulig!

Detaljer:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
Planleggingssamtalen tas via telefon eller videosamtale. Da går vi igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering deres, hva dere ønsker og drømmer om, inkludert antrekk, hva som skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til deres spesielle dag! Vi går igjennom hvilken stil dere har - og hvor mye eller lite dere ønsker av rekvisita på den lilles alenebilder. 

~ TILGANG TIL VÅR OMFATTENDE KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK~
Dersom dere voksne tenker at dere ikke har noe å ha på dere til dette så kan dere gjerne låne fra den omfattende garderoben vi har av kjoler og topper. Til menn har vi enkle pene skjorter. Til eventuelle storesøstre har vi mange flotte kjoler til låns, og til eventuelle storebrødre har vi også skjorter.
Til minstegutten eller jenta har vi også alt som trengs av antrekk.

~ FOTOGRAFERING ~
Her har vi god tid, og tar det etter de/den minste sitt tempo og humør. 
Min oppgave er å få dere til å føle dere avslappet og komfortabel slik at dere bare kan nyte opplevelsen. Og kanskje dere til og med får dere en liten lur på sofaene mine mens jeg tar alenebildene av den minste.
Fotograferingen finner til vanlig sted 5 - 12 dager etter fødselen.

~ VISNINGSTIME ~
7-10 dager etter fotograferingen kommer dere tilbake i studio på visningstime!
Da går vi igjennom de beste av de beste bildene vi tok, og dere velger hva dere vil kjøpe.

Takk for at du vurderer meg til å ta disse viktige bildene av din lille baby. Dette er bilder som vil være en fantastisk skatt mens den lille vokser opp, og gjennom hele livet. Aldri igjen vil man få muligheten til å ta slike bilder. Bilder av dem helt nye i verden.

En nyfødtfotografering hos Resvik Foto inkluderer planleggingssamtale, fotografering av den nyfødte alene, foreldre sammen med babyen, hele familien sammen, og søskenbilder der det er aktuelt.
Kort tid etter har vi en visningstime hvor vi går igjennom bildene.
Alle produkter levert fra Resvik Foto er av en slik kvalitet at de skal vare i flere generasjoner.

Priser
En nyfødtfotografering som beskrevet over koster kr. 3400,-
og inkluderer planleggingssamtale, fotografering og visning.
Deretter kommer bildene dere ønsker i tillegg.
Ta kontakt under for utfyllende prisliste.Send
Hva kan jeg gjøre for deg?
Termin
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under
Ta kontakt slik at jeg kan høre hva dere ønsker, og jeg kan fortelle hva jeg kan gjøre for dere. 

om fotografen:
 

Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 13 og 10. 

Jeg snakker av erfaring når jeg sier at man ikke kan få nok bilder - og ihvertfall ikke av barna når de er små! Man skjønner at "tiden går så alt for fort" når man har vært igjennom den, og det som føltes som endeløse søvnløse netter kun er et minne.

Etter som barna vokser opp så har man alltid et lite ønske om "holde barna i armene igjen" slik man kunne da de var små. Varme og myke nydelige små tasser. Det er ikke like lett når de plutselig er over meteren! 
Det er da det er veldig godt å ha disse bildene. Bilder av dere foreldre med armene rundt deres største stolthet. Man kjenner den følelsen (og nesten den nydelige lukten av baby) mye bedre igjen da.
Så det jeg ønsker å gi dere med disse bildene er varme i hjertet - og følelsen av at dette er det mest verdifulle bildene dere noen gang kommer til å eie.


Bildene du ønsker kommer i tillegg til prisen over. Enkeltbilder begynner på kr. 2500,- men jo flere du kjøper (pakketilbud) jo rimligere blir bildene. 

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Gleder meg til å snakke med deg!

ta kontakt