"Mammaen min og jeg"

NYFØDT

galleri

DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Det er helt normalt å være nervøs, men vi går igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering din, hva du ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan du forbereder deg og alt annet du trenger å vite til deres spesielle dag!

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Vi har mange nydelige kjoler som passer til mor og datter! Vi har også antrekk til gutter. Vi går sammen igjennom og finner hva som passer deres stil!  (Vi har kjoler i mange forskjellige størrelser - anta at vi ha flere som passer deg!)

~ STYLING ~
Uansett hvordan du ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye du ønsker av sminke så blir denne lagt av vår profesjonelle og meget dyktige hår- og sminke stylist. Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre - og å få deg til å føle deg fantastisk!

~ FOTOGRAFERING ~
Du trenger ikke å vite hvordan man poserer. Vi veileder deg og du trenger ikke å bekymre deg for noen ting i forbindelse med dette. Vår oppgave er å få deg til å føle deg fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at du bare kan glede deg over opplevelsen! Vi har lang erfaring med barn så dette gjør vi sammen!

~ VISNINGSTIME  ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime og du får se de flotte bildene vi tok av deg. Så det er bare å glede seg! Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i bildene deres, så her er det mange nydelige bilder å velge mellom! Mest sannsynlig så vil du beholde alle!
"Mommy and me" er en fotografering for alle mammaer som elsker sine barn - og som vil eksistere i bilder sammen med dem! Det er for de mammaene som vil at barna skal finne bilder av dem sammen den dagen de leter. 

Vil barna dine finne bilder av dere sammen, eller gjemmer du deg bak kamera?

DU ER HERVED INVITERT TIL EN PORTRETTFOTOGRAFERING med fokus på deg og ditt barn

Dette er en fotografering som er spesialdesignet etter dine ønsker. Vi skal vise frem den sterke, stolte og flotte kvinnen og mammaen du er, ta alenebilder av dere begge, og få verdens nydeligste bilder av dere sammen! (Flere barn? Enda bedre - da blir du omringet av skjønningene).

Dette er også for alle mammaene som har en partner som ikke vil være med på familiebilder. Det er helt greit, han er ikke invitert, så det skal ikke stoppe deg!

Hva er inkludert:

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL EN GARDEROBE MED FLOTTE KJOLER OG ANTREKK TIL BÅDE MOR OG BARN | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME | BILDER DERE VIL ELSKE FOR RESTEN AV LIVET

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?

DET OVENNEVNTE KOSTER
KUN KR. 4500,-
(barn i alderen 3 mnd - 12 år. Eldre barn? Se FAMILIE)


Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 12 og 10. 

For å si det mildt, så er jeg så lei av å ta fine bilder av min mann og barn, men når jeg skal være med på bildene selv så ser jeg jo helt merkelig ut! Det er ikke slik jeg ønsker å se meg selv - og jeg ønsker at barna skal ha bilder av oss på veggen slik at de hele tiden kan se hvor høyt jeg elsker dem!

Med disse bildene vil jeg at barna dine skal kjenne armene dine rundt seg, og kjenner kjærligheten din, selv etter at du har sluppet taket.

Du vet at du burde gjøre dette - både for deg selv og barna.

Jeg gleder meg til å møte deg!
om fotografen:
 

Dersom mannen griner og vil være med så er han hjertelig velkommen. Blir han med?
bildene du ønsker kommer i tillegg til overnevnt pris. FORSTØRRELSER BEGYNNER PÅ KR. 6000,- og går opp avhengig av størrelse. KOLLEKSJONENE BEGYNNER PÅ KR. 16000,- og går opp avhengig av antall bilder. ER DU KLAR FOR Å INVESTERE i bilder som kommer til å glede deg og barna for resten av livet?
fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette for deg selv og hvem som blir med deg:
ALDER på alle
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under
Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva du ønsker !


GJØR DETTE FOR barna dine - og deg!

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!