Har du en konfirmant i huset? Mye å tenke på og gjøre klart? Stresser du?

Jeg vet hvordan det er - jeg går igjennom det as we speak!

Så siden det er en del å tenke på når det kommer til alt som skal gjøres klart FØR den store dagen - så ønsker jeg å gjøre det enkelt for deg når det kommer til konfirmantbildene: Vi tar de ETTER konfirmasjonen! Og jeg har tenkt på og ordner det meste. Så da kan du senke skuldrene angående det.

Men - jeg vil gjerne fortelle litt om hva dere kan forvente og glede dere til!

Det er som regel mor i huset som er mest gira på konfimantbilder - derfor gjør vi en liten tvist her: I tillegg til bunad/dress/finstasen så tar dere med et interesserelatert antrekk og noe annet som ungdommen ønsker! Da vekker vi deres interesse! Og mor blir glad og ungdommen blir med på det hele ;)

Men, det vi ønsker å oppnå er bilder som konfirmanten også har lyst til å ta. For de fleste vet ikke hvor dyrbare bilder blir etter hver som de blir eldre. Den dagen de finner ut av det kan vi med glede si: “Ja, her er konfirmantbildene dine!” La oss unngå å angre på at de ikke ble tatt. 

Men, når det er sagt, så er det faktisk ganske gøy å bli fotografert her! Les mer om hva vi kan tilby gutter og jenter som skal over i de voksnes rekker, under:

Konfirmantfotografering

For jenter

For gutter

Det dere kan ta med dere er at alt blir gjort ut i fra hva dere og ungdommen ønsker. Og det finner vi ut av på planleggingssamtalen som vi enten har her i studio eller på telefon. 

Ta kontakt så finner vi sammen ut av hva som passer best for dere. Møtetidspunkt er typisk etter skoletid og når ungdommen har fri fra fritidsaktiviteter.

Vi snakkes ~ Siw Resvik/Resvik Foto

Å være danser er hardt arbeid, både fysisk og psykisk. Det vet vi foreldre som har barn som driver med dette. Det er blod, svette og tårer, og uendelig glede samlet sammen i en utfordrende - men mestret - bevegelse!

Vi foreldre er støttespillerene de har rundt seg. Vi bringer og leverer, passer på at de har mat i kroppen før treningen, og plastrer sår når det har blitt for mye for føtter og tær. Og vi elsker å se hvordan de stadig forbedrer seg. Deres dedikasjon og lidenskap til dansen blir vår stolthet og glede!

Derfor har jeg lyst til å oppfordre alle foreldre til å gi en fotografering som du finner i linken under, i gave til deres danser. Dette er en måte å vise dem på hva deres pågangsmot, viljestyrke, prioritet, trening og stå-på-vilje har gitt dem: En oppnåelse av drømmen de har hatt over lang tid! Nydelige bilder som viser at det klarer det de har jobbet med igjen og igjen!

Dette er bilder som gir dem en boost i selvfølelsen, og de ser "svart på hvitt" at de virkelig kan være stolte av seg selv! At alt arbeidet har vært verdt det!
At de er DYKTIGE!

Fotograferingen er for alle aldre, sjangre og nivå. Jeg tilpasser alltid det hele etter hovedpersonens ønsker, drømmer, og stil. Og bildene passer like godt stort på veggen - som i en portefolie til videre steg i karrieren.

Les mer om det hele på resvikfoto.no/dans

Finnes det noe vakrere enn en danser som hengir seg helt til bevegelsene?

Nydelige Mathilde Gjesteland som danser på Vanessas Ballettskole

Det er et nytt år - la oss gjøre dette sammen!

Vi kjennet til det alle sammen: Jeg burde ditt... Jeg burde datt... Jeg hadde følt meg bedre dersom sånn og sånn... Skulle, burde, hvis bare... Alle disse ønskene som aldri blir oppfylt. FORDI DE IKKE BLIR PRIORITERT!

Familie, partner, barn, venner, jobb, dugnader, forpliktelser, alt annet enn deg selv, må ikke være førsteprioriteten din hele tiden! Du har lov til å være høyt oppe på den prioriteringslisten din også! Det gagner ingen at du går under og ikke orker noen ting i det hele tatt! Når du har det godt med deg selv så nyter de rundt deg av den sammen goden!

Så har du et nyttårsforsett? Er det endelig ditt år i år? Ha mer tid til deg og ditt, og jobbe med deg selv både fysisk og psykisk? Vil du "bli ny"?  Rett og slett prioritere deg selv litt for en gang skyld? Da kan jeg med hånden på hjertet anbefale en portrettfotografering.


På et tidspunkt må du bare bestemme deg for å være den kvinnen du alltid har visst at du kan være!

Med en portrettfotografering får vi frem den kvinnen du ønsker å være. Da vil du få bevis på at denne kvinnen er der inne - du må bare få henne frem på permanent basis. Bildene vil minne deg på at du har styrken du trenger inni deg, og gi deg motivasjon på de dagene som er ekstra tunge! For det er hardt arbeid å bryte vaner! Og hjernen og kroppen vil allerhelst beskytte deg fra det nye og ukjente - og heller få deg tilbake i den vante tralten. Ha deg tilbake i komfortsonen din. Men der skjer det jo ikke mye gøy! Det er jo når du utfordrer deg selv du vokser og blir sterkere - og opplever nye ting!

Jeg kan prate om dette på inn og utpust - og jeg går igjennom "forvandlingen" selv igjen også nå - så jeg vet godt hvordan det er! Så hva med å sjekke ut denne linken og se hva jeg kan tilby i forbindelse med en portrettfotografering, eller ring meg på 48121074? Så tar vi det videre sammen? Jeg vil mer enn gjerne være heiagjengen din! 🫶👏💪

Se tilbakemeldinger fra kvinner som har gjort dette før deg her!

Håper jeg hører fra deg! Dette er et viktig første steg til å oppnå det du ønsker!Og jeg er sikker på at du har begynt å tenke på hva du skal gi dine kjære i gave. Men har du noen gang tenkt på gavekort til fotografering, og gitt det en skikkelig vurdering?
Vel, jeg vil i hvert fall gi deg 5 gode argumenter for hvorfor dette er en veldig god idé (og det er mange flere)!

1. Valgfri sum. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å spandere på de du ønsker å glede.
2. De som får gavekortet bestemmer selv tidspunkt og hvilken type fotografering de ønsker å bruke kortet på, og hva slags produkter de vil kjøpe.
3. Mottakerne av kortet får en opplevelse, og bildene sørger for at de aldri vil glemme akkurat denne tiden i livet!
4. De kommer for alltid til å huske - og sette utrolig pris på - at de fikk akkurat denne gaven. Bilder bare øker i verdi etter som årene går!
5. De kommer til å huske at de fikk denne gaven av DEG! Tenk å faktisk gi en gave som folk husker en for! Helt nydelig for begge partert!

Så dette er virkelig en gave som bare kommer til å gi og gi i årene som kommer! 

Ta kontakt - så ordner vi verdens beste julegave til dine kjære - sammen!

Det begynner å nærme seg jul!

Sleng på en fransk aksent og så har du uttalen på plass ;)

Men hva er en boudoir - fotografering?
Her i studioet mitt så er det smakfulle, elegante og feminine bilder av kurver, form og fasong i flott undertøy. Og med fokus på deg som person, ikke bare kropp.

En boudoirfotografering er en opplevelse som endrer synet på deg selv. Se deg selv slik du faktisk er - ikke slik du tror når du er kritisk mot deg selv.

Dette er en fotografering i trygge omgivelser, og helt etter dine premisser. Hva du ønsker, og hvilken stil, avklares på plansamtalen som vi har et par uker før selve fotograferingen. Du blir også sminket og stylet på håret før fotograferingen slik at du føler deg superflott! Dette er en trygg måte å gå ut av komfortsonen på. 

Les mer om det hele på resvikfoto.no/boudoir, der står det masse om hva jeg kan gjøre for deg.

Håper vi snakkes,
mvh,
Siw Resvik
Fotograf
Resvik Foto

Boudoir - fotografering.

Hva er det egentlig? Og hvordan uttales det???

En mor og barn - fotografering er for deg som ønsker flotte bilder av deg selv sammen med ditt eller dine barn.

Mødre vet hvor viktig bilder er, så er de kjempeflinke til å dokumentere barna og partneren sin sammen!

Men barna ønsker å se deg også på bildene.

Grunnen til at mammaer ikke vil være med på bildene er ofte at de ikke føler seg fine. Jeg skjønner godt at man føler seg sliten, og ikke prioriterer å stelle håret hver dag. Så derfor får alle mammaer full styling, og blir sminket og ordnet på håret før fotograferingen, slik at de føler seg superflotte! Så dersom du har lyst til å se ut som en supermodell på bilder - så er det hit du skal komme!

Jeg har en stor garderobe med flotte kjoler og antrekk du kan låne - slik at vi finner akkurat de outfit'ene du virkelig stråler i! (Ja - jeg har alle mulige størrelser!)

Vi starter det hele med en plansamtale slik at vi kan finne ut akkurat hva du har lyst til, hvilken stil det skal gå i, og hvordan vi praktisk gjennomfører dette. Vi tilpasser det hele rundt barnet/barna, slik at både du som mor, og barna kjenner at dere blir tatt godt vare på!

Se mer på resvikfoto.no/morogbarn

Mor og barn - fotografering.

Fordi disse bildene er uvurderlige. Og det er noe alle mammaer vet.

Mor og barn - fotografering.

Fordi disse bildene er uvurderlige. 
Og det er noe alle mammaer vet.

Er du en kommende eller nybakt mamma og ønsker å ta vare på den dyrebare tiden fra babyens første tid, men er litt bekymret angående bestilling av nyfødtfotografering? 

Som profesjonell fotograf som har spesialisert meg på nyfødtfotografering, og mamma til tre, så forstår jeg hva du tenker, og jeg kan forsikre deg om at barnets sikkerhet og deres trygghet og komfort er min høyeste prioritet!

Under har jeg skrevet litt om hva mange bekymrer seg for i forkant av en nyfødtfotografering. 

Med mange års erfaring i håndtering av nyfødte tar jeg alle forholdsregler for å sikre babyens sikkerhet under fotograferingen. Studioet mitt er varmt og godt og tilpasset små barn, og jeg passer på at den lille er under oppsyn og trygg til enhver tid. 

 Fotografering av foreldre og barn: Ikke alle mødre føler seg strålende så kort tid etter en fødsel, men ikke bekymre deg for det, jeg poserer dere slik at fokuset kommer på ansiktene og deres nærhet. Vi trenger ikke å vise frem magen dersom du ikke ønsker det.

Fleksibel planlegging: Jeg forstår at det kan være utfordrende å finne det perfekte tidspunktet for en fotografering når man nettopp har født og livet er snudd på hodet. Derfor tilbyr jeg flere tider slik at du kan velge det tidspunktet som passer best for deg og babyen din innenfor den ønskede tidsrammen for en nyfødtfotografering. Jeg gir deg veiledning og råd om hvordan du kan forberede deg til fotograferingen, slik at babyen din er rolig og tilfreds og dere får en stressfri opplevelse.

Det er ikke sjeldent jeg er blitt kalt "baby-hvisker": De nyfødte har sine egne unike personligheter og humør, og alt blir tilpasset etter deres "tempo og humør". Enten den lille er våken og nysgjerrig eller foretrekker å sove i fred og ro så skaper jeg en avslappet atmosfære som gir rom for pauser og tilpasninger etter babyens behov.

Din visjon, min ekspertise: Jeg forstår at alle mødre har sin egen visjon for den perfekte fotograferingen av nyfødte. I løpet av planleggingssamtalen (på tlf) som vi har før fotograferingen så prater vi om dine forventninger, ønsker og eventuelle bekymringer. Ved å kombinere dine ideer med min kunstneriske ekspertise skaper vi en skreddersydd fotografering som på en nydelig måte fanger essensen av babyen og familien din.

Betaling: Jeg forstår at du har mye å bruke penger på i denne tiden, men dette er noe av det mest dyrbare du kan bruke penger på. Jeg har enkelbilder, pakker og forstørrelser som passer ulike budsjetter. I tillegg har jeg betalingsplaner slik at du kan betale over tid, og bonuser for kunder som er ekstra glad i bilder, slik at det er innen rekkevidde å forevige disse magiske øyeblikkene.

Ikke la bekymringer holde deg tilbake fra å forevige og ta vare på de ekstraordinære øyeblikkene i den første delen av din babys liv. Bestill en nyfødtfotografering hos meg, så kan vi sammen skape en trygg, nydelig og stressfri opplevelse som fanger den rene gleden og kjærligheten du føler for babyen din.
 
Les mer om nyfødtfotografering HER.


Nyfødtfotografering:
Ikke noe å bekymre seg for!

Hvorfor er det egentlig så viktig med familiebilder? Hva skal vi med det liksom?

Vel, for meg som mamma så viser det at jeg er superstolt av den gjengen vi er. Jeg har lyst til å vise hele verden de fantastiske barna jeg har, og det flotte mannen jeg er så heldig å være gift med! Jeg vil vise barna at vi hører sammen - og at de er våre kjæreste skatter - og de skal kjenne hvor stolte vi er av dem! Jeg vil at de skal kjenne på den følelsen av de hører hjemme her hos oss, og at de er så høyt elsket at jeg vil tapetsere hele huset med bilder av dem! Jeg vil at de skal ha bilder av oss sammen slik at de kan kjenne på den gode følelsen igjen når den dagen kommer og vi ikke kan være sammen lengre. Jeg vil at de skal kunne kjenne armene mine rundt seg selv når det ikke er mulig lengre. Den dagen de leter etter bilder av sine foreldre så vil jeg at de skal finne det hjertet deres søker. Bilder får frem minner og følelser, og jeg vil at de skal se hvor lykkelig jeg er for at jeg får være deres mamma og at jeg er så stolt av dem, og kjenne den gode følelsen i hjertene deres!

Så et familiebilde er så ekstremt viktig! Når det henger slike bilder på veggen så får de hver dag en påminnelse om hvor viktige de er, at vi er stolte av dem, at de hører hjemme et sted, og at de er så høyt elsket! Tenk på følelsene det gir barna dine! 

Som fotograf så ser jeg at det som oftest er mammaen som ønsker bilder av sine barn - fordi hun elsker de over alt på jord. Men hun vil ikke være med på bildene - fordi hun føler seg ikke bra, må ta av seg noen kilo, eller tenker at det er ikke viktig med bilde av henne. Vi elsker barna, og vil se de på bildene. Men vi må snu på det: Barna elsker oss. De vil se oss på bildene - ikke bare seg selv. De ønsker å se tryggheten de hadde som barn, da det alltid var plass på fanget. De vil se mammaen sin slik de kjenner deg: Akkurat slik du er nå! De ser ikke om du har noen kilo eller rynker ekstra. De ser smilet ditt, glimtet i øynene, de husker det fine du har sagt til dem, hele deg, men aller mest: hvordan du får dem til å føle seg! Alle de gode følelsene! 

Så gjør det for barna dine. En studie fra USA* viser at barn som vokser opp med bilder av seg selv sammen med søsken og foreldre på veggen føler seg mer elsket. For de føler at de hører til der. Studien viste også at barn som ble adoptert, og familien ble fotografert og de hengte bildet av ALLE sammen sammen opp på veggen med en gang, der "landet" det adopterte barnet raskere - for de så hver dag beviset på veggen som sa at her skulle de være. Er det ikke fantastisk?

Så igjen, gjør det for barna dine. Kanskje du vet hvordan det er å lete etter bilder når noen har gått bort - og ikke finne noen? Kanskje du er så heldig at du har bilder sammen med foreldrene og familien din - la også barna dine få den gleden. Og ja, vi tar mange bilder med mobilen, men det er ikke det samme. De er viktige og flotte å ha de også, men det er ikke mange av de bildene som egner seg til veggen. 

Her i studioet spesialiserer jeg meg på å få frem relasjonen og tilhørigheten i deres familie på deres bilder. Jeg passer også på at mor alltid ser smashings ut slik at du også liker bildet av deg selv ;) Stol på meg, jeg vet hvordan det er å bli fotografert av mannen/barna og vinkelen er helt forferdelig og man ser ikke ut i måneskinn! Her er du i eksperthender! ;)

Les mer om hva jeg kan tilby på resvikfoto.no/familie. Jeg håper du ser hvor viktige disse bildene er!


*Jeg leste denne studien for sikkert 15 år siden og jeg kan ikke finne den igjen - men jeg husker den som det var i går - for resultatene var jo bare helt fantastiske! Dersom noen bilder på veggen kan gi barna en ekstra trygghet og godfølelse så henger man de bildene på veggene, altså! 
Viktigheten av et familiebilde

Nå har jeg lyst til å virkelig fortelle om hva “40 over 40” - prosjektet er, og hva det har vært for veldig mange.

 Det går i grove trekk ut på å fotografere 40 damer mellom 40 og 100 år, gi de en helt unik opplevelse, og til slutt holde en utstilling med bildene deres.

Dette prosjektet var noen som i utgangspunktet startet ganske «uskyldig» men som endte opp med å bli veldig mye mer.

Ideen til det hele startet i corona-tiden. Alt var så deprimerende og negativt pga restriksjonene, så jeg fant ut av at jeg måtte finne på noe gøy. Vi måtte ha noe å glede oss til! Alle som jobbet på spreng dag og natt, og de som fikk nye oppgaver i fanget, vel vi trengte alle en liten pause fra hverdagen. Og det er jo viden kjent at spesielt damer er veldig flinke til å ta på seg flere oppgaver, for hvis de kan hjelpe til noe sted så gjør de det. Og dette er ikke bare under pandemier og unntakstilstander. Damer har en tendens til å gi og gi og prioritere andre som barn, familie og andre så mye høyere enn seg sjøl. Til slutt så kan man begynne å lure på om de i det hele tatt er med på den prioriteringslisten!

Personlig og i mitt arbeid som fotograf så synes jeg det er veldig viktig å kunne løfte opp andre dersom jeg har mulighet til det. Det er som jeg sier: «Du skal ikke tro at du er noe. Du skal VITE at du er noe». For janteloven kan reise en viss plass. Jeg mener bestemt at dersom vi damer føler oss bra, både fysisk og psykisk, så kan vi få til alt vi vil. Så hva vi kan få til henger mye sammen med selvtilliten og selvfølelsen vår. Og den er dessverre ofte ganske lav. Men det er det ingen grunn til at den skal være! Vi er ressurssterke, smarte, flotte, kunnskapsrike og dyktige damer – vi må bare tørre å vise det!

Så da fant jeg ut at det gøye jeg ville finne på skulle kun være for damer – alene. Ikke sammen med barna eller partneren, eller noen. Denne gangen skulle hun bare tenke på seg selv!

Så da la jeg ut en annonse og søkte etter damer som ville booste selvtilliten og gjøre noe bare for seg selv fordi de faktisk fortjente det! Her ville de bli sminket og stylet, og fotografert som den flotte rollemodellen de er, og avslutte det hele med en utstilling med rød løper, høye hæler, festantrekk og bobler i glasset! Jeg ønsket å synliggjøre og feire hvor sterke, kunnskapsrike og flotte kvinner i alderen 40 – 100 år er!

Og jeg fikk mange henvendelser fra damer som ville være med – så det var tydelig at dette var noe som mange ønsket seg! Det var mange forskjellige grunner for at de meldte seg på, noen hadde ønsket seg et slikt opplegg lenge, andre syntes det så gøy ut, og veldig mange kjente på det at de trengte å gjøre noe bare for seg selv.

Men det viste seg faktisk å være en utfordring. Bare tenke på seg selv? Det går jo ikke! Jo, vet du hva, det er faktisk lov! Og vi har faktisk godt av å utfordre oss selv litt! Alt trenger ikke å gå i sin vante gang! Vi kan gjøre noe nytt og annerledes, og skremmende av og til! Og dytte litt på komfort sona. Vi må rett og slett tørre å gå litt utenfor hva som er forventet, og hva som blir sett på som «innafor» av lokalsamfunnet, og faktisk gjøre det vi har lyst til – ikke hva alle andre synes vi skal gjøre! Noe som gir deg glede!

Når du tar vare på deg og din lykke, så fylles du bare med mer god energi som du kan dele med andre. Du må fylle på ditt beger også, ikke bare alle andres. Går du tom så har du ikke noe mer å gi – og det gagner jo ingen!

Så du må ta vare på deg sjøl! Og det utfordret jeg 40 damer til å gjøre i forbindelse med dette prosjektet.

Før selve fotograferingen så bad jeg damene om å tenke på hvordan de ønsket å bli fotografert.

Hvordan ønsket de å se seg selv?
Hvordan ønsket de å bli fremstilt?
Hvilke sider av seg selv ønsket de å se på bildene i de neste 50 årene fremover?

For å planlegge litt så møtes vi i studioet mitt i forkant av fotograferingen. Da snakket vi om hva de så for seg og ønsket. Men dette var faktisk veldig vanskelig for mange, for de var ikke vandt til å tenke på hva de ønsket, og slettes ikke hvordan de ønsket å se seg selv. Vanligvis så gjør man bare så godt man kan – eller aller helst – hva man har tid til – i forbindelse med sminke og klær - før hverdagen begynner. Det er ikke det man prioriterer når man har lite tid og mye annet som skal gjøres. Så da går du ut av huset med en følelse og tanke om «jaja, godt nok». Og ja, det er godt nok dersom du føler deg bra. Dersom ikke, så bør man tenke på hvordan man prioriterer.

Og det kan kanskje virke overfladisk, men som sagt jeg mener bestemt at dersom du føler deg flott, og at du liker deg sjøl, så står du mye sterkere mot utfordringer som kommer din vei. Det å føle seg flott og være stolt av seg selv henger selvsagt ikke bare sammen med hva du føler om utseendet ditt – men det har faktisk mye å si. Dersom du ser deg selv i speilet og tenker «UFF» så er det ikke en spesielt god start på dagen.

Så det hadde jeg lyst til å gjøre noe med! Jeg ønsket å fotografere disse damene og gi de bevis på hvor flotte de faktisk er! Da kunne de se svart på hvitt hvordan det er – ikke hvordan de tror det er! Man er ofte ikke veldig snill i kommentarene om seg selv og aldringen man går igjennom, så nå skulle de få se hvor feil de tok når det kommer til utseendet!

På fotograferingsdagen er mange følelser på en gang!
«Hva har jeg gjort?»
Hva har jeg hevet meg med på?
Hvordan skal dette bli – jeg er jo ikke fotogen!
Det blir kanskje ett fint bilde av meg dersom hun tar 500!
Hva tror folk om meg når jeg gjør noe sånt, det er jo så egoistisk!
Tenk å bare bruke penger på meg selv – noe som bare jeg vil ha glede av!
Man er spent, bekymra og gleder seg litt på samme tid. Litt skrekkblandet fryd.

Men for oss i studio (meg og min stylist) så gjelder bare en ting: At de skal ha en så fin dag som mulig. Skikkelig egentid, mens de blir sminket og stylet. Man ser at skuldre senker seg når kaffekoppen kommer på plass, og man får kjaset litt. For de blir rett og slett litt dullet med!

De blir sminket slik at vi får fremhevet blikket. Det er jo øynene som er det avgjørende i et godt portrett, og øynene er jo sjelens speil som alle vet.

Når de er ferdig sminket ser de seg selv i speilet. Da skjer mye av endringen vi ønsker. De liker det de ser. De føler seg fine. Og da kommer smilet og glimtet i øynene frem – og da er det bare for meg å fange det med kameraet!

Fotograferingen og dagen avsluttes alltid med en god klem, og ordene «jeg gleder meg til å se bildene»!

Og det er jo helt fantastisk! De gikk fra å være kritiske og tenke «jeg blir aldri fin på bilder» til «jeg gleder meg til å se alle bildene» og «jeg er glad for at jeg gjorde dette»! Det mener jeg er en endring i selvfølelsen!

Kort tid etter fotograferingen kommer hun tilbake i studio på en visningstime for å se bildene vi har tatt. Og da er ingen av bildene redigerte – for jeg vil vise de akkurat hvor flotte de er – uten at noe er gjort! Og alle damene er overrasket over hvor mange fine bilder det er av de. Og jeg rister bare litt på hodet – for verken stylisten min eller jeg – kan trylle! Vi ga de bare følelsen av å føle seg fine, og det er det vi ser på bildene. Når man føler seg flott så kommer det en helt annen side frem. Og det er den følelsen vi vil ta vare på – og kjenne på når hverdagen kommer tilbake!

Derfor kjøper damene bilder som de vil ha med seg videre. Og disse bildene representerer så mye! Det minner de på at de gjorde noe bare for seg selv – de prioriterte seg sjøl! Bildene viser at de var så tøffe og meldte seg på noe helt nytt og ukjent, de satt av tid til seg selv, tenkte på hvem de var og hvordan de ville se seg selv fremover. Bildene minner de på at de turte å gå ut av komfortsonen og dytte på noen grenser – og det gikk bra! Så det kan vi gjøre mer av! Bildene viser den dama de er – når de tør! Så nå kan neste utfordring bare komme! Og det gir enda mere selvtillit!

Men så skal jeg fortelle at i tillegg så betyr disse bildene mye for de som er rundt deg også! Selv om de trodde det – så er det er ikke bare de som får glede av dem! Når du viser at dine bilder er verdt å ha på veggen, så forteller du andre at du er stolt av deg selv. Inkludert rynker og form og fasong! Som rollemodeller for så mange er det viktig å vise at man har all grunn til å være stolt av seg selv! For det skaper bølger nedover i rekkene til de som er yngre og som nok kjenner på et sterke kroppspress enn det vi over 40 har gjort. Vi må vise vei.

Og i tillegg så varer disse bildene i generasjoner, så den dagen barna og de som er glad i deg leter etter bilder av deg, så finner de. Tenk litt på den 😉

Så det er ikke egoistisk å bli fotografert, og du bruker ikke penger bare for å glede deg selv! Det er mange rundt deg som kommer til å elske disse bildene av deg!

Så «40 over 40» har gått fra å være en greie om at «vi må finne på noe gøy» til så mye mer. Det har faktisk vært en mulighet til å endre livet littegranne, og hvordan de ser på seg sjøl. Å styrke selvfølelsen og selvtilliten endrer deg. Å utfordre deg selv, prioritere seg selv og kjenne på egne ønsker og behov, endrer deg. Og dersom du skinner så lyser du opp veien for andre!

Så til slutt da jeg hadde fotografert alle 40, og vi skulle ha utstilling så sa jeg at de måtte finne frem det antrekket de følte seg superflotte i (og som man ofte ikke har anledning til å gå i ellers) og komme og skinne sammen med de andre på den røde løperen!

Da var alle bildene var hengt opp og alle gikk og så og leste om hverandre, og pratet sammen selv om de ikke kjente hverandre fra før. Men de var med på noe felles. De hadde støtte i de andre, som var enige om at dette var noe som var veldig bra – og at det er lov å prioritere seg selv. For det jeg har sett i dette prosjektet er at selv om vi er ulike og alle har sitt, så er vi også veldig like. Vi sliter litt med de samme utfordringene når det kommer til kropp og utseende, forventinger fra andre og de man har til seg selv. Man prøver strekke til overalt. Og man vil ikke skille seg ut eller vise seg frem. Men det var akkurat det vi skulle med dette prosjektet!

Bildene av disse damene har jeg vist frem på så mange måter som mulig, som i avisen, på sosiale media med både bilder og video, og nå på to forskjellige utstillinger. Jeg vil at verden skal bli vandt til å se voksne kvinner i media, ikke bare unge syltynne modeller! 

Rollemodeller - som disse damene er - er mye viktigere å få frem enn noe annet!

Jo mer man ser vanlige folk i media jo mer normaliserer man vanlig utseende og kropper. Og det hjelper alle aldre tenker jeg.

Jeg kan snakke og skrive om dette på både inn- og utpust, men nå skal jeg avslutte - det ble en lang teskt dette her! Men jeg brenner så sterkt for det - og hva en opplevelse som dette kan gjøre for deg - og det er derfor jeg ønsker at du også skal være med! Jeg har i skrivende stund 10 ledige plasser igjen, og når de er tatt så vil dette ikke bli tilbudt igjen dessverre. Jeg håper dette kanskje inspirerte deg til å prioritere deg selv littegranne mer en før, og at jeg hører fra deg!

Sjekk ut prosjektet her: resvikfoto.no/40-over-40

Det er en mulighet til å prioritere deg selv, og se deg selv på en ny måte. Det er en mulighet til å styrke deg selv, og minne deg på hvor mye du er verdt. For du er verdifull, både for deg selv og andre.

Når gjorde du sist noe for deg selv - som virkelig betydde noe?


Hva er egentlig
"40 over 40"?


Les gjerne mer om hva jeg kan tilby ifm en gravidfotografering HER. Jeg har en kampanje når som også inkluderer nyfødtfotografering! Ikke gå glipp av det - sjekk ut nettsiden! ❤

Å faktisk føle seg fin i svangerskapet er undervurdert. Man er full av glede for den lille som vokser i magen, men samtidig endrer kroppen seg kanskje mer enn man hadde sett for seg eller ønsket. Man blir ofte sliten og trøtt, og energien til å "ordne og stelle seg" er kanskje ikke på topp. Og når man føler seg som en sliten strandet hval så vil man i hvert fall ikke bli tatt bilde av! Det er det veldig mange angrer på når graviditeten er over. De innser at det ikke er noen bilder av dem som gravide! Og da er det for sent! 💔

Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med morgenkvalmen og endringene som skjer med kroppen, men jeg kan gi deg mer energi - og GLEDE! Når du føler deg fin får du mer energi, og dét ordner jeg ved å sminke og style deg før selve fotograferingen! Jeg har en stoooor garderobe med gravidkjoler i alle størrelser du kan velge mellom og finne flere som passer deg og din stil! Og gleden du opplever under fotograferingen, visningen, og spesielt når du sitter igjen med fantastiske flotte bilder av deg og magen er UBESKRIVELIG! Og den følelsen varer langt frem i tid - og gleder den lille som lå i magen også etter som h*n vokser opp! Det er bare positivt å ta gravidbilder - selv om du kanskje ikke føler for det akkurat her og nå. Gevinsten er så utrolig stor dersom du bare møter opp og lar deg bli veiledet og tatt vare på mens jeg fotograferer deg! Her er alt tatt hånd om - og du skal bare senke skuldrene og kose deg! Og dersom du vil ha partneren din med deg så her h*n hjertelig velkommen!


Svangerskap og evige minner!

Selv om min sønn ikke nødvendigvis følte at han hadde et voldsomt behov for å ta konfirmasjonsbilder så gjorde han det fordi han visste at jeg ønsket det. Og jeg vet at han kommer til å sette pris på disse bildene når han blir eldre. Det er sånn det er med bilder - de blir mer verdifulle for hvert år som går.

Det nærmer seg konfirmasjonstid, og dersom du ønsker bilder av din ungdom (både gutter og jenter) så sjekk ut nettsiden for konfirmantfotografering HER.

Jeg er helt sikker på at din ungdom også blir med på å ta bilder - dersom du forteller hvor viktig det er for deg (og hvor gøy det er å ta bildene her i studio!).

Håper vi sees! ~ Siw/Resvik Foto

Når jeg ser på konfirmasjonsbildet av min sønn så ser jeg en fantastisk fin gutt på vei til å bli voksen.

Men jeg ser også for meg hvordan han var da han ble født, hvordan han var som baby, de nydelige smilene - og trassingen. Jeg kan høre latteren hans, og jeg husker tårene jeg tørket da han hadde ramlet av sykkelen og fikk skrubbsår på kneet. Jeg husker gleden vi delte da han mestret noe helt nytt. Jeg tenker tilbake på første skoledag, alle leksene vi gjorde sammen, og alle fotballkampene vi har stått og fryst på, men vi fikk se lykken som lyste i ansiktet hans da han tok ballen som alle trodde skulle gå rett i mål!

Jeg sitter med tårer i øynene mens jeg skriver dette. Det er helt fantastisk hva et bilde kan gjøre! Bringe frem så mange minner! Jeg ser også mannen han er på vei til å bli. Alle valgene han skal ta fremover som former fremtiden hans. Tenker at jeg er superstolt av gutten han har vært og er, og mannen han er på vei til å bli.


Våren og konfirmasjonstiden er på vei!