NYFØDT

galleri

DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Det er helt normalt å være nervøs, men vi går igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering deres, hva dere ønsker, inkludert garderobe, hår og sminke, hva dere skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til deres spesielle dag!

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Her kan dere prøve så mange kjoler dere ønsker, og finne noe som er helt deres stil - eller noe som får dere litt ut av komfortsonen! Dette er ikke en vanlig fotografering - så hvorfor ikke gjøre noe uvanlig i klesveien? Vi har kjoler til både voksne og barn, og i mange forskjellige størrelser! Under fotograferingen kan vi ha forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen antrekkene med litt fra studioet og litt av klær dere har selv. (Vi har kjoler i mange forskjellige størrelser - anta at vi ha noe som passer deg!) Vi finner også ut av hva guttene og mennene i familien skal ha på - så her passer vi på alt.

~ STYLING ~
Uansett hvordan dere ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye dere ønsker av sminke så blir denne lagt av vår profesjonelle og meget dyktige hår- og sminke stylist. Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre - og å få derer til å føle dere fantastisk!

~ FOTOGRAFERING ~
Dere trenger ikke å vite hvordan man poserer. Vi veileder dere og dere trenger ikke å bekymre dere for noen ting i forbindelse med dette. Vår oppgave er å få dere til å føle dere fantastiskE, avslappet, og komfortabel slik at dere bare kan glede dere over opplevelsen! Vi har fokus på deres samhold, og hvor flott det er å være sammen i en familie. Da tar vi generasjonsbilder, søskenbilder, og alle sammen. Men vi tar også alenebilder av alle. Vi må jo gjøre det skikkelige når vi først er i gang!

~ VISNINGSTIME  ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer dere tilbake i studio på visningstime
og dere får se de flotte bildene av dere. Så det er bare å glede seg! Bildene dere ønsker kommer i tillegg til prisen ovenfor. Jeg ønsker at dere skal falle hodestups forelsket i dere selv og bildene deres, så hva dere kjøper av bilder er helt opp til dere!
De mest verdifulle bildene i hele verden er de bildene av dere sammen. Har du slik bilder?

Du og din mamma? Du og dine barn, barnebarn, Oldebarn? Har dine kjære slike bilder sammen med deg? 

En dag kommer vi alle til det punktet at vi leter etter bilder av våre kjære. la oss sørge for at de som leter finner. Og la oss gjøre det nå.

Dette er en fotografering som er spesialdesignet etter deres ønsker, og vi skal få frem deres kjemi og personlighet i bildene! Det er det som verdifulle Familiebilder - og minner.

Hva er inkludert i tilbudet

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL en stor garderobe med flotte kjoler og antrekk | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?

startprisen er fra KR. 4500,- Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 13 og 10. 

Jeg brenner sterkt for familiebilder - fordi jeg har det ikke selv. Min far døde da jeg var bare to år, og det finnes ingen bilder av mine foreldre og alle oss søsken - sammen. Det er kjempetrist, og det skal være sikkert og visst at det skal ikke mine barn oppleve. De skal ikke oppleve å lete etter bilder av oss sammen - og ikke finne. Jeg vil at de skal ha bilder av oss hvor vi holder rundt dem - og de skal kjenne følelsen av hvor høyt vi elsker dem - også etter at vi er borte. Jeg ønsker dette for mine barn - men også for dine. Og deg, dersom du er så heldig at du fremdeles har foreldrene dine hos deg. Så tillegg til at et besøk i studioet vårt er en kjempefin opplevelse som gir dere nye minner i sammen, så vil bildene for alltid vise at dere hører sammen også. 

Gjør det nå - la oss ikke utsette dette.

Jeg gleder meg til å høre fra deg.
~ Siw Resvik | Fotograf
om fotografen:
 

Vennligst forstå:
Bildene du ønsker kommer i tillegg til overnevnt pris.
Vi har flotte produkter som minnebokser, Album og forstørrelser som alle vil ta vare på minnene deres i flere generasjoner.
fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette og hvem du vil ha med:
ALDER
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under
Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva dere ønsker !


GJØR DETTE FOR DEG SELV og de rundt deg!

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!