BOUDOIR

en fotografering for deG som trenger å se hvor vakker du er!


NYFØDT

galleri

DETALJER:

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Det er helt normalt å være nervøs! Dette er en fotografering som føles veldig personlig og uvant. Men vi går igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering din, hva du ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan du forbereder deg og alt annet du trenger å vite til din spesielle dag!

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK SOM PASSER TIL DENNE TYPE BILDER ~
Undertøy er hovedantrekket på disse bildene - og dette bringer du selv med deg (du kommer til å ønske å bruke dem senere også). Her i studio har vi topper og kjoler som passer til stilen som du kan bruke i tillegg dersom du ønsker det.

~ STYLING ~
Uansett hvordan du ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye du ønsker av sminke så blir denne lagt av dyktige hender. Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre - og å få deg til å føle deg fantastisk!

~ FOTOGRAFERING ~
Du trenger ikke å vite hvordan man poserer. Vi veileder deg og du trenger ikke å bekymre deg for noen ting i forbindelse med dette. Vår oppgave er å få deg til å føle deg fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at du bare kan glede deg over opplevelsen! Så du kan bare senke skuldrene og være sikker på at det hele går trygt og profesjonelt for seg. 

~ VISNINGSTIME  ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime
og du får se de flotte bildene vi tok av deg. Så det er bare å glede seg! Inkludert i prisen er ett gavekort med verdi kr. 2000,- som kan brukes ved kjøp av en av våre flotte kolleksjoner. Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i deg selv og bildene dine!

~ OG BARE SLIK AT DU VET ~
Ingen av bildene vil bli vist offentlig med mindre du samtykker til dette.
Disse bildene er private og kun for deg - med mindre du ønsker å vise verden hvor flott du er!
Det er mange grunner til at man bør BOOSTE seg selv!

Du er fornøyd med hvor du er i livet, du har trent og fått resultatene du har ønsket deg, du er stolt av kroppen som har bært fram barn, kroppen som har gitt deg det livet du har nå, du er singel, du er i et forhold, du er gift, du har vært igjennom sykdom og kommet sterkere ut av det... Velg det som gjelder for deg.
Men man bør også gjøre det dersom man ser seg selv i speilet og tenker; Uffda.

DU ER HERVED INVITERT TIL EN HELT UNIK PORTRETTFOTOGRAFERING
med fokus på den "nakne" sannhet. 


En boudoir-fotografering vil vise deg hvordan du og kroppen din faktisk er: FLOTT!

La meg bevise at det negative du eventuelt ser i speilet er farget av tanker som ikke har rot i virkeligheten. Man er ofte veldig dyktig på å snakke seg selv ned - men nå skal du se at det er det ingen grunn til!

Hva er inkludert i tilbudet

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL ANTREKK SOM PASSER STILEN | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME | Gavekort verdi kr. 2000,- til bruk mot en av kolleksjonene | NYTT SYN PÅ DEG SELV

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?

DET OVENNEVNTE KOSTER KUN
KR. 4500,- (VERDI KR. 6500,-)!Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 13 og 10. 

Jeg vet selv hvor lett det er å gjemme seg under klærne, og ikke være så fornøyd med eget speilbilde. Men med disse bildene får du sett hvordan kroppen faktisk er - ikke slik du tror den er! Den er garantert flottere enn du tror! Når du ser bildene dine så skal du rett og slett bare tenke "WOW!" 
Denne type fotografering og bilder styrker deg på måter du ikke trodde var mulig. Ta utfordringen og se selv.

JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG!

om fotografen:
 

ENKELTBILDER BEGYNNER PÅ KR. 2500,- pr. stk.
 Jo større pakke du kjøper jo bedre stk pris.
Forstørrelser (veggbilder) begynner på kr. 6000,- og går opp avhengig av størrelse.
 er du klar for å investere i deg selv?
fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette for deg selv:
ALDER
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn
Fyll inn skjemaet under

Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva du ønsker !


GJØR DETTE FOR DEG SELV

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!