40 over 40 kampanjen

SYNLIGGJØRE OG FEIRE HVOR STERKE, KUNNSKAPSRIKE OG FLOTTE KVINNER I ALDEREN 40 - 100 ÅR ER


DETTE TILBUDET ER NÅ AVSLUTTET. SE RESVIKFOTO.NO/PORTRETT FOR ET TILSVARENDE TILBUD!

~ TILGANG TIL VÅR OMFATTENDE KOLLEKSJON AV FLOTTE KJOLER ~
Her kan du prøve så mange kjoler du ønsker, og finne noe som er helt din stil - eller noe som får deg litt ut av komfort sonen! Dette er ikke en vanlig fotografering - så hvorfor ikke gjøre noe uvanlig i klesveien? Under fotograferingen har vi tre forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen antrekkene med litt fra studioet og litt av klær du har selv. (Vi har kjoler i mange forskjellige størrelser - anta at vi ha noe som passer deg!)

~ STYLING ~
Uansett hvordan du ønsker håret stelt, og hvor lite eller mye du ønsker av sminke så blir denne lagt av av dyktige hender! Vi fokuserer på fremheving av alt det vakre - og å få deg til å føle deg fantastisk!

~ PORTRETTFOTOGRAFERING ~
Her er du i gode hender! Vi veileder deg og du trenger ikke å bekymre deg for noen ting.
Vår oppgave er å få deg til å føle deg fantastisk, avslappet, og komfortabel slik at du bare kan nyte opplevelsen! Så du kan bare senke skuldrene slik at latteren, glimtet i øyet og din personlighet kommer riktig frem!


~ VISNINGSTIME ~
7-10 dager etter fotograferingen kommer du tilbake i studio på visningstime!
Da ser vi en video fra dagen din og de beste av de beste bildene vi tok av deg! Denne opplevelsen er ikke komplett uten at du sitter igjen med flotte bilder av deg selv - som blir en fantastisk skatt etter som årene går! Du kjøper akkurat så mange bilder du ønsker - og når du kjøper en av våre flotte minnebokser eller album kan du benytte gavekortet og trekke av kr. 2000,-!
Jeg ønsker at du skal falle hodestups forelsket i deg selv og bildene dine!

~ FOTOUTSTILLING ~
Når alle er fotografert er det tid for fotoutstilling og feiring! Du er invitert sammen med din søster/venninne/mor/bestemor/tante/voksen datter - den du ønsker å dele kvelden med! Nå skal vi virkelig få vist frem alle, og kose oss sammen! Her blir det høy glamour-faktor og bobler i glasset!

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?
Deltaking i denne fantastiske opplevelsen koster kun kr. 4000,- (verdi kr. 6500,-)
 ~ MÅLET MED PROSJEKTET ~
DU ER UNIK - selv om du kanskje ikke klarer å se det selv! Jeg vil vise deg hvor fantastisk sterk, ustoppelig, og flott du er! En ressurssterk kvinne som er til å regne med! Du må bare tro på det selv! Vi har levd noen år, vi har alle en historie og den fortjener oppmerksomhet. Ved å delta i prosjektet ønsker jeg at du til slutt ser deg selv med nye øyne! La oss vise verden at alder bare et nummer, og at selvtillit, glimt i øyet og utstråling er det vakreste som finnes!

DU ER HERVED INVITERT TIL EN HELT UNIK PORTRETTFOTOGRAFERING - MED STYLING OG FORSKJELLIGE  ANTREKK OG STILER - SOM TOPPES MED EN FOTOUTSTILLING!

Det er på tide å vise frem "the beauty of aging"! Jeg leter etter kvinner som ønsker å booste selvtilliten ved å bli stylet og fotografert som den flotte rollemodellen de er - og vise at man har all grunn til å være stolt av seg selv og at alder bare er et tall! Jeg søker de som endelig ønsker å gjøre noe for seg selv - fordi de faktisk fortjener det!

BLI MED OG VIS VERDEN AT PERSONLIGHET OG SKJØNNHET IKKE FORSVINNER MED ALDEREN!

jeg håper du er en av dem!

JEg leter etter TOTALT 40 kvinner i 40-årene, 50-årene, 60-årene, 70-årene og oppoveR i forbindelse med denne kampanjen.

HVA ER INKLUDERT?
Planlegginggsamtale | Styling og sminking | Tilgang til en stor garderobe med flotte antrekk | Fotografering med veiledning | Visningstime | Video fra dagen din | Gavekort på kr. 2000,- som kan brukes ved kjøp av en av våre flotte minnebokser eller album | Nytt syn på deg selv


DETALJER:
PRISEN OG 40 OVER 40 OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
via telefon, videosamtale eller fysisk her i vårt studio. Vi går igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering din, hva du ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan du forbereder deg og alt annet du trenger å vite til din spesielle dag! 
BILDENE DU KJØPER KOMMER I TILLEGG TIL OVERNEVNT PRIS. 

Enkeltbilder starter på kr. 2500,- pr. stk men jo flere du kjøper jo mer rabatt oppnår du. Er du klar for å prioritere deg selv for en gang skyld? 

Deltakersummen på kr. 4000,- betales via Vipps samme dag som vi finner datoene dine. 


fortell hvorfor du ønsker å gjøre dette for deg selv:
alder
mobilnummer
e-mail
For- og etternavn

Fyll inn skjemaet under

Det er totalt kun 40 plasser, og det er få igjen.
Ikke vent - denne muligheten tilbys ikke igjen!

Innsending av skjema er helt uforpliktende.

om fotografen:
 

Jeg heter Siw Resvik, er 44 år, gift og mamma til 3 barn. Dette prosjektet er veldig viktig for meg. Det kan virke overfladisk, men jeg mener bestemt at dersom man trives med seg selv, liker det man ser i speilet og føler seg bra, så kan man klare alt man bestemmer seg for! Man er litt rettere i ryggen og ser på utfordringene som kommer sin vei på en helt annen måte dersom man har litt mer selvtillit. Og hvorfor skal man ikke like det man ser i speilet? Fordi noen har satt en "standard" for hvordan man bør se ut i den og den alderen? Det er tull! Ingenting er så vakkert som glimtet i øyet og troen på seg selv! Gjennom bildene og viderefortelling av historien din ønsker jeg å vise deg hvor utrolig flott du er på alle måter - ikke bare utseendemessig! Jeg vil at du skal se styrken din, gledene dine, historien din og hele spekteret som er din personlighet! Jeg vil fotografere DEG. Og vi kommer heldigvis i alle former, farger, størrelser og fasonger, så dette prosjektet kommer til å resultere i en helt fantastisk utstilling av damer!
Å SOM JEG GLEDER MEG TIL Å MØTE DEG!
ER DU I TVIL? HER ER NOEN FÅ AV MANGE GRUNNER TIL HVORFOR BØR DU GJØRE DETTE:

~ Gjør dette for å gi deg selv en boost! ~
~ Vis at du er stolt over alderen din ~
~ Vis verden at kvinner kommer i alle størrelser og fasonger ~
~ Fortell din historie for å hjelpe andre ~
~ Se deg selv med nye øyene - slik de som er rundt deg ser deg! ~ 
~ Gjør dette for å vise at det å like seg selv ikke er overfladisk! ~

Her kan du se tilbakemeldinger fra flere av damene som var med i 2021:
resvikfoto.no/gladegjester


Bli også med i VIP-gruppen vår på facebook og se flere bilder, intervjuer og videoer:
facebook.com/groups/resvikfotostudiovip

Dette prosjektet gjennomføres i hele verden - se kartet! 

AVSLUTTET!

Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.

MELD DEG PÅ NÅ! du vet du trenger det!