DETALJER:

Dette tilbudet er for alle i alle aldre som elsker dans, kostymer og skuespill!

PRISEN OG OPPLEVELSEN INKLUDERER:

 ~ PLANLEGGINGSSAMTALE ~
Fysisk her i vårt studio. Her går vi igjennom alle detaljene som er involvert i fotografering deres, hva dere ønsker og drømmer om, inkludert garderobe, hår og sminke, hva du skal ta med, hvordan dere forbereder dere og alt annet dere trenger å vite til den spesielle dagen: FOTOGRAFERINGSDAGEN!

~ TILGANG TIL VÅR KOLLEKSJON AV FLOTTE ANTREKK ~
Vi har masse gøy vi kan bruke til bildene! Under fotograferingen har vi forskjellige antrekk, og vi setter gjerne sammen stilene med litt fra studioet og litt fra dere.

~ STYLING ~
Stylingen vil bli gjort av stylist og fotograf i sammarbeid med dere. Dette er en stor del av hva som virkelig er gøy i forbindelse med en slik fotografering!

~ FOTOGRAFERING ~
Nå alle antrekkene og kostymene er satt sammen lager vi de bildene vi har sett for oss! Dette er bare knallgøy!

~ VISNINGSTIME  ~
10 - 14 dager etter fotograferingen kommer dere  tilbake i studio på visningstime og dere får se de flotte bildene vi tok. Så det er bare å glede seg - og begynne å se for dere hvordan dere vil vise bildene frem hjemme! 

~ UTSTILLING ~
Når alle deltakerene er fotografert holder vi utstilling! Invitér famlie og venner og alle kjente! Dette kan virkelig være en boost for selvtilliten til de som er med - og er en kjempegøy opplevelse!Driver barnet ditt med dans eller skuespill? Ønsker dere flotte og kreative bilder? Vi inviterer 20 deltakere til en helt spesiell opplevelse!

Her hos Resvik Foto elsker vi alt som har med tema, kostymer og roller å gjøre! Fra begynnelse til slutt så bobler vi over av kreativitet på hvordan vi skal lage bildene som til slutt skal henge på veggen hos dere!

Dere er herved innvitert til en kreativ fotografering med fokus på dans, bevegelse, uttrykk, kostymer og sminke!

Dette er en fotografering som er spesialdesignet etter deres ønsker. Deres drømmer møter vår kreativitet - og resultatet blir magisk!

Hva er inkludert i tilbudet

PLANLEGGINGSSAMTALE | STYLING OG SMINKING | TILGANG TIL EN GARDEROBE MED FLOTTE KJOLER OG ANTREKK | FOTOGRAFERING MED VEILEDNING | VISNINGSTIME | UTSTILLING

HVOR MYE KOSTER DENNE OPPLEVELSEN?

DET OVERNEVNTE KOSTER
KUN KR. 4000,-*

*Ved styling og fotografering av 1 person. Ved flere personer tilkommer kr. 1000,- pr. person.
*Ved ekstra spesielle ønsker til kostyme og setting jobber vi ut ifra et budsjett. Dette vurderes ved oppstart.Jeg heter Siw Resvik, er 43 år, gift og mamma til en gutt på 15, og to jenter på henholdsvis 13 og 10. 

Jeg ELSKER musikk, dans og drama! Når jeg lager kostymer så er jeg virkelig i mitt ess! Jeg ELSKER å lage bilder ut i fra en idé som blir forsterket av valget av klær og rekvisita. Fra florlett flagrende stoff rundt en nydelig og elegant ballerina, til en helt annen karakter på en-to-tre. Dette er en fotografering for alle som ønsker å uttrykke sin kreative side gjennom dans og bilder. Jeg gleder meg helt vilt til å jobbe sammen med dere!


om fotografen:
 


Send

Ønsker dere at mer enn en person skal fotograferes?

bildene dere ønsker kommer i tillegg til prisen nevnt over. forstørrelser BEGYNNER PÅ KR. 6000,- og går opp avhengig av størrelse.
Pakkene begynner på kr. 16000,- og går opp avhengig av antall bilder. 

fortell litt om hva du/dere ønsker:

Fornavn + alder

mobilnummer

e-mail

For- og etternavn

Fyll inn skjemaet under

Ta kontakt slik at vi kan gå igjennom det hele - og jeg kan høre hva dere ønsker !


Tusen takk for at du tok kontakt! Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig INNENFOR VANLIG ARBEIDSTID.
Jeg Gleder meg til å snakke med deg!